7 Paşi pentru o Nouă Românie!

0

În vremuri tulburi, la răscruce de drumuri e nevoie întotdeauna de idei clare şi de lideri calmi, fermi, care ţin cu poporul lor şi îl duc pe drumul cel bun.
PMP vine în faţa românilor cu un singur gând: să apărăm identitatea noastră naţională, să întregim naţiunea română în graniţele ei fireşti, să construim acele condiţii economice şi sociale care să aducă siguranţă şi bunăstare tuturor românilor.
Întreaga noastră politică este ghidată de 7 principii de la care nu vom abdica niciodată. În fapt, sunt 7 paşi pe care vă invităm să-i facem împreună pe drumul cel drept către România din visele noastre.

1.Suntem un popor creştin, nu o populaţie fără destin. De aici pornim!
2.Reprezentăm o naţiune de cetăţeni liberi, nu robi taxaţi şi sărăciţi de stat.
3.Respectăm familia şi protejăm inocenţa copiilor noştri investind în şcoală, cultură şi spiritualitate.
4.Vrem o „Patrie a dreptăţii”, nu corupţie şi fărădelege!
5.Susţinem antreprenorii şi piaţa liberă, fără drept de monopol.
6.Reformăm Sfatul Ţării: Maximum 300 de parlamentari!
7.România este legământul viu între cei care au fost, cei care sunt şi cei care vor fi.
Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Veniţi cu noi pe acest drum şi nu veţi regreta. Ne batem fără ocolişuri pentru ideile noastre şi la Bucureşti, şi la Bruxelles. Toate demersurile noastre politice şi legislative au vizat exclusiv binele public şi interesul naţional.
Cu cât vom fi mai mulţi parlamentari PMP, cu atât vor creşte şansele ca principiile enunţate mai sus să stea la baza dezvoltării ţării noastre ca o naţiune de oameni liberi şi demni. Împreună, Mişcăm România!

Facebook Comments