Craiovenii se pregătesc să primească căldură

Furnizorul de căldură din Craiova a anunțat că se pregătește să facă probe la căldură pentru pentru consumatorii de tip urban. Temperaturile anunțate în perioada următoare a făcut ca TERMO CRAIOVA SRL să se pregătească de iarnă.

0

Potrivit TERMO CRAIOVA SRL, din noaptea de 14 spre 15 octombrie 2020, ora 19.00, vor începe probele la furnizarea căldurii pentru consumatorii de tip urban.

Furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care temperaturile medii se vor încadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/16.05.2018, respectiv după ,, înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10° C sau mai mici”. 

Acțiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toți consumatorii să beneficieze în condiții normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire. 

Vă reamintim că, TERMO Craiova SRL poate furniza căldură la cerere, spitalelor, şcolilor, grădinițelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care solicită acest lucru. 

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, anunță în scris acest lucru, prin reprezentanții legali, la registratura Termo Craiova din str. Mitropolitul Firmilian nr.14, sau prin e-mail la adresa termocraiova@yahoo.ro, 

Dispeceratul Termo Craiova SRL şi echipele de intervenție funcționează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informații suplimentare, cetățenii Municipiului Craiova au la dispoziție numărul de telefon: 0351 914, 24/24h. 

Facebook Comments