Consilierii locali PNL o somează pe Lia Olguța Vasilescu: „Respectaţi votul din 27 septembrie!“

Reprezentanții Partidului Național Liberal din Craiova au atacat dur PSD și pe Lia Olguța Vasilescu, afirmând că nu respectă votul cetățenilor de pe 27 septembrie.

0

PNL Craiova a susținut o conferință de presă cu toți consilierii municipali. Aceștia au acuzat Primăria Craiova că a cheltuit banul public discreționar și împarte funcții la oamenii de casă.
„Primăria Craiova a convocat o ședință extraordinară pentru a lua o serie de decizii, acum, înainte de instalarea noilor consilieri locali, fiindcă PSD a pierdut majoritatea în CL. Sunt niște cheltuieli complet nejustificate și se aruncă cu banul public discreționar. Avem încredere că noua realitate politică din Consiliul Local va schimba modul cum se face administrația în Craiova și le mulțumim cetățenilor pentru votul dat”, a declarat Flavius Sirop, consilier local PNL.

Reprezentanții PNL o acuză pe Lia Olguța Vasilescu că taie și spânzură în Primăria Craiova. Liderii liberali consideră că banul public nu este folosit cum trebuie, iar primarul ales împarte funcții în stânga și în dreapta.
„Uitându-ne pe agenda ședinței de urgență convocată de Primăria Craiova am constatat că sunt vizate două lucruri: banul public și funcțiile, pe care soldățeii Liei Olguța Vasilescu vor să le obțină pe ultima sută de metri. Se vrea astfel prelungirea mandatului de administrator de la Salubritate, deși acesta expiră la anul în 2021. O somăm public pe Lia Olguța Vasilescu să respecte votul de pe 27 septembrie”, a declarat Marian Vasile, consilier local PNL.

Atacurile asupra Primăriei Craiova, condusă de PSD, au continuat, liberalii cerând explicații de ce toate regiile doresc o rectificare de buget și vor mai mulți bani. Potrivit acestora, nu este posibil să se ceară 330.000 de lei în plus pentru deratizare, când toată vara cetățenii Craiovei au fost mușcați de țânțari.

Liderii PNL au anunțat că vor ataca în instanță toate deciziile luate astăzi în ședința extraordinară a Primăriei Craiova.

Facebook Comments