CS Universitatea Craiova – Poli Iași. Lui Daniel Pancu îi este frică să nu ia multe goluri

CS Universitatea Craiova joacă astăzi de la ora 21:00, pe teren propriu, împotriva formației Poli Iași. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi se află pe primul loc în clasamentul Ligii 1, la 4 puncte distanță de campioana CFR Cluj.

0
CS Universitatea Craiova - Poli Iași. Lui Daniel Pancu îi este frică să nu ia multe goluri
Foto: ucv1948.ro

După primele cinci etape, Știința nu a cunoscut gustul înfrângerii, iar în ultimul meci a învins FC Argeș cu 2-1 chiar la ea acasă. Deși meciul ar trebui să fie, teoretic, unul ușor mai mult ca sigur nu va fi așa, mai ales după ce formația antrenată de Daniel Pancu are un moral foarte bun, după ce a învins categoric FCSB, scor 5-2, în ultima etapă.

Antrenorul Daniel Pancu este încrezător în formația sa și speră să obțină un rezultat bun. „S-a creat o stare de entuziasm. E cel mai trist oraș pe care l-am văzut, cu oameni super pesimiști. Acum e o emulație, oameni pe care îi văd salutându-mă în trafic, mi-au învățat mașina. Îi așteptăm și pe stadion. La început era și normal. Dacă îmi spunea cineva că Poli Iași va avea nouă puncte la cum arăta în primele etape, l-aș fi întrebat dacă a fumat ceva”, a spus Daniel Pancu, la Digi Sport.

La plecarea din Iași spre Craiova, Daniel Pancu a mărturisit că CS Universitatea Craiova este favorită și dacă nu vor avea grijă vor lua multe goluri. „Craiova e un club foarte bine dezvoltat pentru nivelul României. Am analizat-o, am căutat să-i găsesc puncte slabe, însă nu prea le-am găsit! Atacă foarte bine pozițional, sunt foarte buni la fazele fixe, foarte buni pe contraatac. Sunt absolut meritat pe primul loc. Dacă vom fi însă descoperiți, dacă vom fi «lungi», riscăm să primim foarte multe goluri la Craiova!„, a declarat antrenorul lui Poli Iași.

La începutul săptămânii, Universitatea Craiova a realizat încă o serie de teste Covid-19. „La începutul acestei săptămâni a avut loc o nouă testare COVID-19, doi fotbaliști fiind depistați pozitiv, dar și o persoană din cadrul personalului auxiliar. Din fericire, aceștia sunt asimptomatici,” potrivit comunicatului echipei din Bănie. Conform zvonurilor, se pare că cei doi jucători infectați cu coronavirus sunt Alexandru Tudorie și Paul Papp.

Facebook Comments