Cătălin Stănică-Primar pentru Mihăești

USR PLUS propune pentru comuna Mihăești-Vâlcea un candidat tânăr, ambițios și muncitor, și o echipă de consilieri locali pe măsură. Cătălin Stănică reprezintă noua generație de oameni care vor să aducă în localitățile în care candidează o viziune nouă de a face administrație, bazată pe proiecte moderne, dar, în același timp, și pe respectarea valorilor tradiționale. Participarea tinerilor la viața comunității, atragerea de investitori şi crearea unor locuri noi de muncă, măsuri de a stopa plecarea masivă a cetățenilor în alte țări, o școală de arte și meserii, facilități pentru investitori locali și străini, o echipă de fotbal la nivel de junior sunt proiecte pentru care spune că va lupta cu toată convingerea.

0

Cătălin Stănică (USR-PLUS) se află pe poziția  4 pe buletinul de vot, iar lista de consilieri locali ai partidului se regăseşte tot pe poziția 4 pe buletinul de vot.

INFRASTRUCTURA

– Realizarea de trotuare acolo unde există această posibilitate, construirea de rigole și podețe de acces în toată comuna.

– Covor asfaltic și îmbunătățirea tuturor drumurilor ca acestea să fie practicabile, indiferent de anotimp.

– Dezvoltare prin proiecte europene (de exemplu, îmbunătățirea iluminatului public cu panouri fotovoltaice în toată comuna).

– Rezolvarea situației cu canalizarea care este prinsă în master planul SC Apavil SA și extinderea reţelei de gaze naturale în întreaga localitate;

SĂNĂTATEA ȘI SECTORUL SOCIAL

– Siguranța cetățenilor, marcaje mai bine poziționate și mai multe, montarea de limitatoare de viteză.

– Modernizarea și dotarea cu aparatură de calitate a dispensarelor medicale.

INVESTIȚIILE

– Atragerea de investitori şi crearea unor locuri noi de muncă, corelate cu măsuri de a stopa plecarea masivă a cetățenilor în alte țări;

– Facilități pentru investitorii locali și străini;

– Atragerea de noi investiții în zona industrială Măgura.

AGRICULTURA ȘI DEZVOLTAREA RURALĂ

– O implicare mai mare din partea primăriei în acest domeniu, prin măsuri de susținere a fermierilor (o persoană desemnată din cadrul primăriei pentru consultanță în domeniul agricol);

– Amenajarea unei piețe agro-alimentare, doar pentru producătorii locali; 

– Sistem antigrindină (în colaborare cu localitățile vecine)

EDUCAȚIE

– Investiții în educație, promovarea tinerilor și a valorilor din comună, tehnologizarea școlilor, programe educaționale pentru copii.

– Înființarea unei grădinițe cu program prelungit în sat Măgura.

– Modernizarea și crearea de noi locuri de joacă pentru copii, în toată localitatea.

– Valorificarea vechii școli de la Govora sat, solicitări la Ministerul Educației pentru înființarea unei școli de arte și meserii.

ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ EFICIENTĂ

– Un dialog bun cu cetățenii (informări periodice online și pe teren, transparență la cheltuiala banului public) și acces la informații prin digitalizarea unor servicii de interes public.

– Formarea unei echipe (2-3 persoane) pentru accesarea fondurilor europene.

– Programe de informare publică a cetățenilor, legate de proiecte locale, fonduri europene;

– Transmiterea live a sedințelor de Consiliu Local.

TURISM ȘI PATRIMONIU CULTURAL

– Modernizarea căminului cultural Vulpuiesti și Măgura;

– Organizarea de evenimente culturale și sportive (ciclism, atletism, fotbal, dansuri populare), a sărbătorii “Fiii satului”, organizarea unui Târg de Crăciun.

– Promovarea Mănăstirii Govora și a tuturor lăcașelor de cult din comună.

MEDIUL ȘI CALITATEA VIEȚII

– Actiuni de ecologizare ale râului Govora și ale pârâurilor din comună cu ajutorul celor de la Apele Române și Serviciul Gospodaresc al Apelor.

– Montarea de coșuri decolectare a gunoiului stradal.

– Campanii periodice de informare pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

SPORTUL

– Înființarea unei echipe de fotbal la nivel de juniori și sprijinirea actualei echipe de fotbal.

MF: 21200251Comandat de: Uniunea Salvaţi România – filiala Vâlcea; Realizat de Mișcoci Marielena Intreprindere Individuală

Facebook Comments