Premierul Orban : ”Guvernul va asigura măști în secțiile de votare”

Premierul României, Ludovic Orban a vizitat recent firma vâlceană MINET SA, cel mai mare producător de textile din România, singurul producător din țară de geosintetice pentru infrastructură şi construcţii, precum și producător de nețesute în domeniul sanitar. În acest context, Orban a anunțat că purtarea măștii în secțiile de votare la alegerile locale este obligatorie iar votanții care vin neprotejați la urne vor primi măști.

0

 ”În secțiie de votare vor fi în jur de 150-200 de măști pentru cetățenii români care vin la vot fără să aibă mască, asfel încât să nu le fie împiedicat precesul de vot. Dar purtarea măștii în secțiile de votare va fi obligatorie, de aici nu facem niciun rabat”a subliniat Ludovic  Orban.

”Investiții extem ambițioase, făcute de o firmă românească”

Premierul  a caracterizat  firma Minet ca fiind  ”O firmă competitivă. E vorba de nețesute care sunt cu aplicabilitate în industria  construcțiilor, în construcția infrastructurii de transport, de asemenea, pentru industria automotive și nu în ultimul rând pentru industria de nețesute în domeniul sanitar. Sunt investiții extem ambițioase, făcute de o firmă românească, iar ca urmare a ralizării acestor investiții se vor crea locuri de muncă și produse competitive”, potrivit lui Ludovic Orban. 

Senatorul Bulacu, întemeietorul companiei:” Am demonstrat că și la Vâlcea se poate”

 ”Echipa  Minet a avut onoarea de a primi vizita delegației conduse de Ludovic Orban, premierul României. Domnia -sa a dorit sa vadă un exemplu de bune practici privind industria textilă din România. Minet SA este o societate cu capital românesc si este cel mai mare producător de materiale textile nețesute din România. În peste  35 de ani de existență, prin retehnologizare, profesionalism și permanentă adaptare la cerințele pieței, am demonstrat că și la Vâlcea se poate” potrivit  senatorului liberal .

Facebook Comments