Ludovic Orban, rezervat față de un proiect al candidatului Pîrvulescu: ”Aici trebuie protejat arealul”

Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal și premier al României a demonstrat în timpul recentei vizite la Râmnicu Vâlcea, că poate fi extrem de lucid și de obiectiv, chiar și în fața unor primisiuni electorale ale oamenilor săi și că nu înghite tot ce i se livrează.

0

Un  episod remarcabil în acest sens s-a derulat atunci când candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, l-a dus pe Orban în parcul ”Catedralei ”Ostroveni, pentru a-i descrie la fața locului  cum va arăta proiectul său    ”Delta parc”, proiect care,  printre altele, prevede și  amenajarea  deltei Râului Olănești la confluență cu Oltul. Orban l-a întrerupt pe Pîrvulescu exact în momentul în care acesta desena cu pasiune niște cercuri în aer, avertizându-l, pe bună dreptate,  că proiectul nu poate deranja arealul natural al locului, unde sunt condiții de mlaștină.  Un pic încurcat, Pîrvulescu a fost de acord cu observația, ceea ce înseamnă că ar trebui să refacă simpaticele desene.   Fiindcă, ce se vezi, exact în locul arealului,   proiectul său prevede niște alei, iar vizavi, o scenă pentru spectacole.

Cei care cunosc  orașul și au mintea lucidă au înțeles din start că  proiectul lui Virgil Pîrvulescu nu poate fi pus în practică în condițiile actualei legislații și că este doar o foarte drăguță și amăgitoare schiță electorală.

Facebook Comments