RECLĂDIM JUDEŢUL VÂLCEA

0

Dragi vâlceni,

        Alegerile locale din acest an reprezintă cel mai bun moment de analiză a activităţii administraţiei publice din Vâlcea şi un bun prilej de resetare a acesteia.
        Condus, cu o pauză de un an, din 1990 până în prezent, doar de către PSD, judeţul Vâlcea se prezintă astăzi într-o situaţie deplorabilă.
        Falimentarea industriei vâlcene moştenită din vremea de tristă amintire şi lipsa unor investiţii noi în capacităţi de producţie industrială au redus volumul producţiei, numărul locurilor de muncă şi nivelul salarizării la un minim istoric.
        Promovarea în funcţii de conducere şi responsabilitate pe criterii politice şi materiale a unor persoane slab pregătite din punct de vedere profesional, lipsa investiţiilor eficiente în infrastructură, neadaptarea sistemului şcolar la nevoile tinerilor, lipsa investiţiilor în noi capacităţi de producţie şi implicit a locurilor de muncă bine plătite au determinat o migraţie masivă a forţei de muncă, în principal tânără, din judeţul nostru, în principalele centre industrializate ale ţării şi în străinătate.
          Lipsa totală de viziune a administraţiei, în domeniul cultural, a dus judeţul Vâlcea (cu excepţia „fenomenului Brezoi”) într-o mediocritate deplorabilă.
          Dezinteresul şi lipsa de profesionalism în implementarea strategiei de turism au anulat practic avantajul moştenit şi cel natural al judeţului nostru.
          În 30 de ani de administraţie psd-istă a judeţului, Vâlcea a devenit unul dintre judeţele cele mai slab dezvoltate ale României din toate punctele de vedere.
          Conştientizând realitatea actuală, PNL are obligaţia de a câştiga alegerile locale din anul 2020 pentru a putea, prin reprezentanţii săi, să acţioneze prompt şi profesionist în vederea implementării unui program de reclădire pe baze moderne, sănătoase şi armonioase a judeţului Vâlcea.

Prof. Cristian Buican,
Deputat, preşedintele PNL Vâlcea


Comandat de Partidul Naţional Liberal,  executat de Mișcoci Marielena I.I., Cod unic de identificare AEP:21200012

Facebook Comments