O investiţie destinată vârstnicilor din comuna Păuşeşti-Măglaşi va fi gata la începutul anului 2021

Centrul de zi pentru persoane vârstnice din comuna Păuşeşti -Măglaşi, judeţul Vâlcea, va fi gata la începutul anului viitor, lucrările fiind în grafic, potrivit primarului Alexandru Dediu.

0

Valoarea totală a investiţiei este de 2.639.106,00 lei şi va fi asigurată prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.Centrul, care va funcţiona în zona centrală a localităţii, va avea şi o clinică de fizioterapie, pentru care s-au alocat 400.000 lei. Centrul de zi prevede multe cabinete medicale, săli de tratament, dotări cu aparatură medicală de până la 700.000 de euro, pentru anumite investigaţii, precum şi o ambulanţă.
„Înfiinţarea Centrului de zi şi unitate de îngrijire la domiciliu în comuna Păuşeşti –Măglaşi, judeţul Vâlcea pentru persoane vârstnice va avea un impact pozitiv extrem de puternic asupra comunităţii, contribuind la:incluziunea socială a categoriilor vulnerabile; integrarea/reintegrarea socială a beneficiarilor;creşterea calităţii vieţii beneficiarilor;asigurarea unui acces egal al cetăţenilor la astfel de servicii”, se arată în documentaţia proiectului.

Facebook Comments