PMP Dolj: Claudiu Aurelian Oprică pentru Primăria Drăgoteşti

Claudiu Aurelian OPRICĂ, candidat PMP: „Investiţia în tineri şi atragerea banilor în dezvoltarea locală vor aduce un viitor bun comunei noastre”.

0

Specializat în Administraţie publică, profesor respectat, tată a două fetiţe, provenit dintr-o familie dedicată comunităţii din Drăgoteşti, Claudiu Oprică are un proiect coerent pentru dezvoltarea localităţii, la baza acestuia stând investiţia în cei tineri. Iată cele 11 linii de acţiune ale candidatului PMP pe care le va demara dacă va primi votul de încredere pentru a deveni noul primar al Drăgoteştiului:

1. Înfiinţarea unui Centru Cultural pentru tineret în vederea sprijinirii şi afirmării tinerilor talentaţi (muzică, dans, pictură, sport), precum şi înfiinţarea unui Ansamblu Folcloric al comunei.

2. Implementarea unui sistem video performant de monitorizare şi supraveghere a comunei pentru siguranţa locuitorilor şi a bunurilor publice şi private.

3. Sprjinirea materială a elevilor din familii defavorizate, a persoanelor cu probleme grave de sănătate şi a vârstnicilor singuri fără venituri în parteneriat cu fundaţii şi ONG- uri.

4. Premierea, în continuare, a elevilor cu rezultate foarte bune la învăţătură.

5. Construirea unei săli de sport.

6. Găsirea unor soluţii eficiente în privinţa câinilor fără stăpân de pe raza comunei în colaborare cu asociaţii de protecţie a animalelor.

7. Înfiinţarea unor cabinete medicale umane în satele Viişoara Mare, Beneşti şi Buzduc.

8. Atragerea de investitori şi sprijinirea acestora pentru crearea de locuri de muncă; înfiinţarea de ateliere meşteşugăreşti (croitorie, vulcanizare, electronică, tâmplărie, mecanică, frizerie).

9. Organizarea periodică de manifestări cultural-artistice în cele două cămine culturale din Popînzăleşti şi Drăgoteşti.

10. Construirea unei piscine în aer liber şi a unui teren de sport cu gazon sintetic şi nocturnă, care să fie administrate de către primărie.

11. Menţinerea şi întreţinerea tuturor investiţiilor realizate în comună până în prezent; atragerea banilor europeni in dezvoltarea comunei.

„Vreau să dau toată experienţa mea înapoi comunei pentru a o duce acolo unde îi este locul, între comunele dezvoltate ale Doljului”, a precizat Claudiu Aurelian Oprică, candidatul PMP la funcţia de primar al comunei Drăgotești.

Facebook Comments