Craiovenii pot comunica cu primăria prin intermediul unei aplicaţii de mobil
Craiova CityApp – Aplicaţia care te invită să descoperi oraşul

Craiovenii şi turiştii care vizitează Bănia au acum la dispoziţie un nou canal de informare şi de comunicare. Este vorba despre aplicaţia Craiova City App, un instrument rapid şi direct de inter-relaţionare dintre cetăţeni, turişti, autorităţi şi furnizorii de servicii publice şi private.

0

Aplicaţia Craiova City App este, în acelaşi timp, un ghid turistic digital care adună într-un singur loc toate informaţiile de interes din Craiova, de la principalele obiective turistice la structurile de agrement şi timpul liber, dar şi calendarul evenimentelor dedicat craiovenilor şi turiştilor.
„Prin intermediul acestei aplicaţii, punctele de interes ale oraşului sunt de acum la doar un click distanţă. Craiovenii, dar şi cei care ne vizitează oraşul, pot fi la curent cu o gamă largă de informaţii despre principalele atracţii din Craiova şi de prin împrejurimi, unităţi de cazare, restaurante, transport, evenimente, producători şi artizani locali. De asemenea, aplicaţia Craiova City App poate fi accesată şi pentru a raporta incidente, un aspect foarte important pentru municipalitatea craioveană, pentru a da curs cât mai repede oricăror sesizări semnalate de cetăţeni”, a declarat primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu.

Una dintre principalele motivaţii ale Primăriei Municipiului Craiova în dezvoltarea aplicaţiei a reprezentat-o modulul „Raportări incidente”, care asigură o comunicare bidirecţională între cetăţeni, turişti şi administraţia locală. Cu ajutorul acestui serviciu, interacţiunea cu autoritatea locală este mult mai simplă. Comunicarea se face prin mesaje directe, în plus cei interesaţi pot ataşa fotografii şi fişiere care au legătură cu problemele sesizate.
„Am vrut să oferim craiovenilor posibilitatea de a comunica direct cu departamentele responsabile din cadrul primăriei şi pe această cale, altfel  decât o fac în mod obişnuit. Astfel, pot sesiza în timp real problemele întâlnite în oraş legate de străzi, ordinea publică, siguranţa circulaţiei, spaţii verzi şi spaţii de joacă, construcţii, transport în comun, utilităţi şi alte probleme diverse”, a declarat primarul Mihail Genoiu.

Tot prin intermediul aplicaţiei Craiova City App, toţi cei interesaţi pot urmări constant informaţii utile legate de trafic, servicii medicale, ştirile şi noutăţile primăriei, dar şi evenimentele sportive şi culturale care se desfăşoară în oraş.

Craiova City App este o aplicaţie gratuită care poate fi descărcată de pe orice dispozitiv de tip smartphone cu sistem de operare Android sau IOS, informaţiile putând fi urmărite şi de pe pagina de facebook dedicată acesteia – CityApp Craiova.

Facebook Comments