Maşini noi pentru campioanele handbalului românesc

După ce au revenit sâmbătă din cantonamentul de la Cheile Grădiştei, handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea au avut parte de o surpriză.

0

Ele au fost invitate la sediul Nurvil Râmnicu Vâlcea, unde au intrat în posesia autoturismelor de serviciu Volkswagen modelul T-Cross. Jucătoarele  pregătite de Florentin Pera au primit cheile de la maşinile T-Cross inscripţionate cu sigla clubului, pe care le vor folosi în următorul an competiţional. Parteneriatul dintre clubul vâlcean şi sponsorul Nurvil continuă astfel pentru al doilea an consecutiv. „Maşini noi pentru campioane! Mult succes în continuare! Să conduceţi cu plăcere spre victorie! Este o poveste frumoasă despre a-ţi urma visul şi pasiunile”, a anunţat Nurvil parteneriatul pe pagina sa de socializare.

„Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea anunţă cu bucurie continuarea parteneriatului alături de Nurvil Râmnicu Vâlcea. Nurvil Volkswagen va rămâne şi pentru următorul sezon partenerul pentru mobilitate al formaţiei noastre. Alături de Nurvil am reuşit să terminăm sezonul trecut competiţia internă pe prima poziţie în clasament, dar şi să ne calificăm în sferturile de finală ale celei mai prestigioase competiţii intercluburi, EHF Champions League”, a precizat SCM Râmnicu Vâlcea.

Facebook Comments