Covid Vâlcea: 11 decese de la începutul pandemiei

Prefectura Vâlcea a anunţat, în baza statisticii Direcţiei de Sănătate Publică din 21 iulie, situaţia epidemiologică privind infecţia cu noul coronavirus. Astfel, 290 de persoane se află în izolare la domiciliu, dintre care 32 pentru care a fost recomandată autoizolarea în ultimele 24 de ore; 54 de persoane internate în unităţile sanitare dedicate din judeţ; doi pacienţi internaţi în secţia ATI a Spitalului Judeţean Vâlcea, ambii fiind transferaţi din alte judeţe.

0

Au fost făcute 8.644 teste

De la debutul pandemiei şi până acum, pe teritoriul judeţul Vâlcea au fost confirmate 221 de  cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. De asemenea, în ultimele 24 de ore a mai fost înregistrat şi un deces în rândul persoanelor infectate într-unul din cele două centre de asistenţă şi îngrijire ale DGASPC declarate focare de Covid-19, fiind vorba de o persoană în vârstă care prezenta comorbidităţi.
De la debutul pandemiei şi până acum, în Vâlcea au fost înregistrate 11 decese printre cei care au fost diagnosticaţi cu virusul SARS-CoV-2. Numărul de teste realizate în judeţ până la această dată este de 8.644.

Apel!

„Având în vedere creşterea numărului de îmbolnăviri în judeţ, facem apel la cetăţeni să dea dovadă de responsabilitate şi să respecte cu rigurozitate măsurile de protecţie sanitară şi pe cele de distanţare fizică pentru a-şi proteja propria sănătate, dar şi pe toţi cei din jur. Conştientizarea pericolului determinat de infectarea cu noul coronavirus, precum şi îndemnarea în mod respectuos a terţelor persoane să respecte măsurile de protecţie reprezintă elemente importante în gestionarea eficientă a acestei crize sanitare” , potrivit anunţului Prefecturii Vâlcea.

Facebook Comments