Comunicat de presă
PMP Dolj: Primarul din Băileşti riscă plângere penală din partea PMP Băileşti

Sorin Vîlcu, vicepreședinte PMP Dolj: „Cerem primarului din Băilești să renunțe la vânarea competitorilor politici și să citească bine legile înainte de a le aplica abuziv“.

0

Constatăm că primarul Costel Pistrițu, în loc să recupereze pe ultima sută de metri restanțele mari în materie de proiecte în favoarea dezvoltării Băileștiului, se ocupă de prigonirea concurenței electorale. „Este inacceptabilă acțiunea primarului PNL de intimidare a organizației PMP din Băilești prin asmuțirea Poliției Locale împotriva unui banner amplasat legal pe sediul PMP din localitate (sediu proprietate privată!!!). Primarul comite astfel un abuz în funcţie descalificant. Vom face o plângere penală impotriva acestui primar căruia competiția electorală ce se apropie se pare că îi produce deja frisoane“.

PMP înțelege să respecte toate legile care au incidență asupra proceselor electorale. Montarea unui banner politic cu însemnele partidului și numele președintelui organizației locale pe sediul (privat) al  PMP Băilești, fără niciun îndemn la vot, este un fapt perfect legal, care ține de dreptul la propria imagine al organizației și nu încalcă nicio lege din România.
PMP Dolj face un apel către toate formațiunile politice și către toți primarii în funcție să contribuie la realizarea unui mediu local propice desfășurării legale a activităților politice și electorale.

Facebook Comments