Anișoara Stănculescu, subprefect de Dolj: Încălcările regulilor sanitare legate de pandemia de coronavirus pot fi sesizate acum la linia verde 0800.800.165

0

Subprefectul de Dolj Anișoara Stănculescu trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că, în ciuda tuturor măsurilor de până acum, cazurile de îmbolnăvire cu noul coronavirus se înmulțesc îngrijorător de mult. Inclusiv în Dolj, până acum unul dintre județele cu un număr relative mic de cazuri, pare că situația se deteriorează rapid. De aceea, autoritățile au pus la dispoziția cetățenilor o linie verde – 0800.800.165 – unde pot fi sesizate încălcări ale regulilor sanitare în pandemie.

„Dragii mei, libertatea în siguranță, a noastră, a tuturor, depinde de responsabilitatea în libertate a fiecăruia dintre noi. Din păcate, virusul SARS COV 19 nu dă semne că și-a epuizat forța de contaminare. Dimpotrivă! Inclusiv la noi în Dolj cazurile se înmulțesc de la o zi la alta. Unele grave, foarte grave! Împreună trebuie să avem grijă unii de alții și să atragem atenția celor care încalcă regulile sanitare, încălcând, în fapt, dreptul tuturor la sănătate și la libertate.
Mai bine să prevenim decât să suferim! Aveți la dispoziție o Linie verde:
0800.800.165, unde puteți sesiza astfel de încălcări ale regulilor sanitare în pandemie. Rămâneți Sănătoși!“, a postat pe pagina sa de facebook Anișoara Stănculescu.

Facebook Comments