Handbal : Jucătoarele de la SCM Rm.Vâlcea au făcut primul antrenament oficial

O parte din handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea s-au reunit pe 30 iunie la primul antrenament oficial, au anunţat reprezentanţii clubului pe pagina de facebook a echipei. Pandemia Covid-19 le obliga pe fete să urmeze etapele obligatorii de prevenţie.

0

”O parte din sportivele clubului nostra au participat astazi la primul antrenament oficial din cadrul noului sezon competitional. De ce doar o parte ? Fiindca si sportivele trebuie sa se supuna rigorilor statului, anume celor 14 zile de carantina, conform izolarii obligatorii impuse de statul roman la intrarea pe teritoriul propriu.

Cristina Florica, Ciuca Diana, Elghaoui Asma, Batinovic Marta, Glibko Irina, Minevskaja Ewgenija si Maren Aardahl au sustinut ieri proba medicala la Medicina sportiva, dar si analizele de sange cat si testul RT-PCR (Covid).

In cursul zilei de astazi au fost programate pentru aceleasi teste Daniela Marin, Stamin Roberta, Sara Rus, Ann Grete Norgaard, Zeljka Nikolic, Liscevic Kristina si Trifunovic Jelena.

Mireya Gonzalez, Marta Lopez si Alicia Fernandez vor ramane in izolare pana duminica inclusiv, urmand ca luni sa fie testate la medicina sportiva dar si pentru RT-PCR. ”, potrivit anunţului citat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ