Vâlcea: Medic de familie, răpus de COVID-19

Medicul vâlcean Dumitru Constantin, în vârstă de 52 de ani, a murit răpus de COVID-19 luni dimineaţă, la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş“, din București. Pe 11 iunie decedase și mama sa, în vârstă de 85 de ani, tot din cauza infecției cu SARS CoV-2.

0

Medicul  era angajat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, dar avea şi un cabinet de medic de familie în localitatea Şuşani, județul Vâlcea.  El fusese depistat pozitiv în primul val de testare a contacţilor direcţi ai asistentei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt confirmată cu noul coronavirus, și a ales să fie tratat la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea.

Ulterior, din cauză că starea sa de sănătate s-a agravat, a fost transferat la Institutul Naţional „Matei Balş“ din Capitală.  Medicul avea mai multe comorbidităţi, respectiv obezitate, diabet zaharat de tip 2, hipertensiune arterială. .

Pe 11 iunie , tot din cauza COVID-19, încetase din viață și mama medicului. Ea avea 85 de ani și era internată la SJU Vâlcea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ