Craiova: Campanie de colectare a deşeurilor electrice

Asociaţia RoRec organizează, în această lună, în Craiova, o acţiune specială de colectare a deşeurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de judeţe din ţară.

0

Programul de colectare se desfăşoară între 1 şi 14 iunie prin Serviciul de preluare a comenzilor de ridicare a deşeurilor electrice de la domicilii şi sedii de firme sau instituţii şi prin depunerea deşeurilor electrice la Centrul de Colectare DEEE – eColectare din Bd. Nicolae Romanescu nr. 112 (în incinta Lactido) – sâmbătă, 6 şi 13 iunie, orele 10:00-15:00.
Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice reţea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro, puteţi face curat în casele şi birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice şi electronice inutile. Totodată, puteţi câştiga premii de la partenerii programului!

Cetăţenii care au de predat deşeuri electrice sunt invitaţi să sune de luni până vineri – între orele 9:00 şi 17:00 – la numărul gratuit 0800.444.800 sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online colecteaza.ro
Firmele şi instituţiile care doresc să caseze echipamentele electrice şi electronice în conformitate cu legislaţia în vigoare ce vizează managementul deşeurilor pot face comandă atât prin TelVerde cât şi online, pe colecteaza.ro. Pentru instituţii şi firme se oferă documentaţia necesară raportărilor fiscale şi juridice.
Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua şi intervalul orar de ridicare a deşeurilor.

Membrii echipajelor care ridică deşeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanţa minimă obligatorie faţă de deponenţi, sunt echipaţi cu măşti de protecţie şi mânuşi, au maşinile dotate cu geluri şi şerveţele dezinfectante pe care le folosesc înainte şi după fiecare preluare a unei comenzi. Iar cetăţenii care vor preda deşeurile sunt rugaţi să poarte mască în momentul predării deşeurilor şi al completarii taloanelor de participare la campanie.

Premiile puse la bătaie sunt 5 maşini de călcat Tristar, un aspirator Philips şi un cuptor cu microunde digital Candy! Tombola cu premii îşi va desemna câştigătorii în data de 15 iunie, la ora 12:00, la Centrul de Colectare DEEE- eColectare, Bd. Nicolae Romanescu, nr. 112, Craiova.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ