Teo Sas a fost revocat. Noul manager al SJU Craiova este Laurenţiu Ivanovici

După doar patru luni de mandat în funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, Teodor Sas a fost revocat marţi printr-un ordin al ministrului Sănătăţii, Nelu Tătar. În locul său a fost numit Laurenţiu Ivanovici, şef Serviciu Managementul Calităţii Serviciilor Medicale în cadrul unităţii sanitare şi consilier judeţean din partea PNL Dolj.

0

La baza ordinului de revocare nr. 765 din data de 26.05.2020 stă o cerere de revocare înaintată chiar de către Teodor Nicuşor Sas, cel care a ocupat funcţia de manager interimar al SJU Craiova începând cu data de 20 februarie 2020.
Prin ordinul nr. 766 din 26.05.2020, în locul lui Sas a fost numit Laurenţiu Ivanovici, care ocupa postul de şef Serviciu Managementul Calităţii Serviciilor Medicale în cadrul unităţii sanitare. Numele lui Ivanovici, care este şi consilier judeţean din partea PNL Dolj, mai fusese vehiculat pentru funcţia de manager al SJU Craiova şi în iarna acestui an, însă atunci a fost preferat colegul său de partid Teo Sas.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ