SC Salubritate Craiova SRL suspendă programul cu publicul

Compania SC Salubritate Craiova SRL, operator de salubritate cu activitate delegată pe teritoriul municipiului Craiova, a decis suspendarea programului cu publicul precum și a încasărilor la casieria societății, începând din data de 25.03.2020, odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3/24.03.2020.

0

SC Salubritate Craiova SRL, societatea responsabilă de activitatea de salubritate de pe teritoriul municipiului Craiova a decis suspendarea programului cu publicului, în contextul restricționării circulației persoanelor pe timpul zilei, începând cu data de 25 martie 2020, prin Ordonanța Militară nr. 3/24.03.2020. Decizia a fost făcută publică printr-un comunicat de presă, acolo unde sunt prevăzute și modalitățile prin care, în caz de urgență, se poate lua legătura cu angajații companiei. „În contextul instituirii restricțiilor de circulație a persoanelor pe timpul zilei, prin intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3/24.03.2020, SC Salubritate Craiova SRL, în calitate de operator de salubritate cu activitate delegată pe teritoriul municipiului Craiova, a decis suspendarea programului cu publicul precum și a încasărilor la casieria societății, începând din data de 25.03.2020. De asemenea, a fost suspendat și programul de vizită în Adăpostul canin Breasta, fiind permis în incintă doar accesul voluntarilor. Petițiile precum și documentațiile pentru obținerea avizelor tehnice vor fi transmise doar prin e-mail la adresele office@salubritate-craiova.ro, craiovacurata@yahoo.com și salub_craiova@yahoo.com, prin curier sau poștă la adresa din Craiova, strada Brestei, nr. 129A sau prin fax la numărul 0372/003.629. De asemenea, abonații pot solicita telefonic asistență la numerele 0251/422.733 (dispecerat, apelabil non stop) și 0251/414.660, interior 122 (Serviciul Abonați) sau interior 106 (Compartiment Relații cu Publicul).
Încheierea contractelor noi de prestări servicii (colectare deșeuri menajere, colectare deșeuri moloz, dezinfecție, dezinsecție, deratizare etc.) se solicită fie în scris, prin poștă electronică sau fax, fie telefonic, la numerele de telefon de mai sus, petentul menționând obligatoriu un număr de telefon la care poate fi contactat.
Reamintim abonaților că pot solicita, folosind una dintre modalitățile de contact amintite, primirea facturii lunare automat, prin e-mail. De asemenea, clienții societății pot achita contravaloarea facturilor utilizând mijloacele de plată alternative: plata prin internet banking, la unitățile bancare sau în magazinele partenere PayPoint”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ