Studenţi olteni pentru comunitate şi viitor durabil

0

Studenții de la Facultatea de Litere și studenții politehniști, profilul Electric, din cadrul Universității din Craiova au demarat o campanie umanitară, în contextul încercărilor de a trece mai repede peste criza provocată de Noul Coronavirus. Astfel, ei își propun să vină în prijinul cadrelor medicale de la Spitalul „Victor Babeș”, din Craiova, dar și al pacienților, printr-o campanie de strângere de fonduri.
Asociația Studenţilor din Facultatea de Litere și Organizația Studenților Politehniști, Profil Electric, Craiova, cer sprijinul tuturor celor care doresc să vină în ajutorul medicilor și pacienților de la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”, din Craiova, principala unitate medicală din Oltenia în care sunt tratați pacienții infestați cu COVID-19. În acest scop a fost deschis contul bancar RO07PIRB170173064900100, unde cei care doresc să contribuie își pot plasa donația.

„Asociația Studenţilor din Facultatea de Litere și Organizația Studenților Politehniști Profil Electric Craiova vă cheamă să spunem STOP COVID (STUDENŢI OLTENI PENTRU COMUNITATE ŞI VIITOR DURABIL), pentru o comunitate în care își doresc să regăsească un viitor sănătos, un viitor activ, în care valorile și principiile morale şi civice să definească normalitatea.
Vă invităm pe toți cei pentru care Universitatea din Craiova și mediul academic craiovean reprezintă sau a reprezentat un punct de referință în ceea ce vă definește astăzi ca adulți, specialiști, formați, perfecționati, dar mai ales ca OAMENI, să fim împreună pentru a recâştiga viitorul sănătos al comunității noastre.
Haideți să salutăm și să sprijinim eforturile celor care nu stau acasă pentru ca noi, când vom ieși din casă, să fim sănătoși, alături de toți cei dragi nouă!
Veniţi şi voi în linia I și donaţi pentru ca Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș”, Craiova, care îngrijește, în orașul nostru, bolnavii diagnosticați cu virusul COVID 19, să dispună de tot ceea ce este medical și uman necesar, pentru a oferi celor în nevoie, cele mai bune condiții pentru un viitor sănătos al nostru, al tuturor!”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul Universității din Craiova.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ