Vâlceanul Gheorghe Mihăilescu a fost „ras” de la conducerea Romsilva

Directorul general al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva, vâlceanul Gheorghe Mihăilescu (foto), a fost revocat din funcţie, marţi, 4 februarie a.c., de membrii Consiliului de Administraţie, potrivit unui anunţ al Romsilva.

0

Consiliul de Administraţie l-a desemnat pe Codruţ Ion Bîlea director general interimar, pe o durată de patru luni. Decizia intră în vigoare de miercuri, 5 februarie a.c. „În perioada următoare va fi demarat procesul de selecţie a noului director general al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva, în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice”, se mai arată în acelaşi anunţ.
Codruţ Ion Bîlea este absolvent al Facultăţii de Silvicultură şi Exploatări Forestiere a Universităţii ”Transilvania” din Braşov, promoţia 1988. Din 2007 lucrează în aparatul central al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva, unde a ocupat funcţiile de consilier al directorului general şi director al Departamentului fond forestier.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ