Cei patru secretari de stat trimişi în Guvern de PNL Vâlcea vor da audienţe la prefectură

„Pentru a veni în sprijinul vâlcenilor, în vederea unei mai bune şi rapide comunicări cu Guvernul României, cei patru secretari de stat din Vâlcea vor acorda audienţe la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Vâlcea, începând de luna viitoare”, potrivit unui comunicat al Prefecturii Vâlcea.

0

„Instituţia Prefectului – Judeţul Vâlcea informează că, începând cu luna februarie a.c., reprezentanţii din Vâlcea în Guvernul României – Aurel Simion, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Mihaela Andreianu, secretar de stat în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi din subordinea Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Gheorghe Păsat, secretar de stat în cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, precum şi Gheorghe Ioniţă, preşedintele Comisiei Naţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare – vor începe o serie de şedinţe de audienţe în teritoriu”, se arată în comunicatul citat.

Audienţele vor avea loc în fiecare zi de vineri, orele 14-16

„Acestea vor avea loc la sediul Instituţiei Prefectului Judeţul Vâlcea, din Râmnicu Vâlcea, Bd. T. Vladimirescu nr. 1, în fiecare zi de vineri, între orele 14:00 – 16:00, cetăţenii judeţului, administraţiile publice locale şi celelalte instituţii având astfel posibilitatea să se adreseze direct Guvernului, în probleme ce ţin de domeniile de competenţă ale celor patru secretari de stat vâlceni.
Acţiunea vine în completarea programului actual de audienţe, din fiecare zi de miercuri, de la Prefectura Vâlcea şi urmăreşte creşterea gradului de soluţionare a problemelor cu care se confruntă judeţul.
Înscrierea la audienţele celor patru secretari de stat se face la fel ca şi în cazul audienţelor acordate de către prefect – în baza unei cereri scrise, telefonic sau la adresa de e-mail a Instituţiei Prefectului – Judeţul Vâlcea.”, se precizează în acest document.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ