Deputatul Neaţă: „Continuă aventura liberală la guvernarea României”

„Alocaţiile nu se măresc, pensiile nici atât, guvernarea însăşi se amână pentru altădată. În schimb, se pregătesc alegeri lună de lună, anticipate, la termen, într-un tur, poate în două sau mai multe, după cheful unui grup politic care îl are în frunte pe preşedintele României”, a opinat deputatul PSD de Vâlcea, Eugen Neaţă, pe pagina sa de socializare.

0

„Aflat în opoziţie cu acest grup, PSD va folosi toate armele politice de care dispune pentru a proteja interesele românilor, drepturile lor fundamentale şi drepturile lor de zi cu zi. Moţiunea de cenzură va fi depusă acum şi ori de câte ori va fi nevoie pentru a împiedica aventurile electorale ale guvernului liberal. Denunţarea publică a actelor şi a faptelor guvernamentale care pun în pericol buna funcţionare a statului şi veniturile populaţiei este de asemenea un mijloc de împotrivire la această aventură. Trebuie stopate intenţia de a organiza alegeri anticipate în afara normelor electorale europene şi naţionale, decizia liberală de a stopa mărirea conform legii a alocaţiilor pentru copii şi a pensiilor în acest an şi aceea de a anula beneficiile salariale ale IT-iştilor.
Nu anticipatelor şi austerităţii, da bunei guvernări, în folosul tuturor românilor, bună guvernare demonstrată de guvernele pesediste din ultimii ani prin măsurile concrete de sporire a veniturilor şi de acces al tuturor la bunăstarea naţională”, potrivit parlamentarului social-democrat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ