Indiscreții de Vâlcea

0

Şi dăi… şi luptă…

În mare discreţie faţă de mass-media, joi, 23 ianuarie, la PSD Vâlcea va avea loc conferinţa pentru alegerea conducerii judeţene de partid şi pentru stabilirea candidaţilor la congresul din 29 februarie. Se anunţă o competiţie pe viaţă şi pe moarte pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene. Mai pe româneşte, actualul lider, Constantin Rădulescu, va candida cu el însuşi. Războiul candidatului unic! Şi dăi… şi luptă…

Metamorfoză!

După ce, ani şi ani, l-a gratulat cu porecla „Oblete” pe Bogdan Popescu, fostul preşedinte al PNL Râmnicu Vâlcea, primarul Mircia Gutău i-a adresat acestuia invitaţia publică de a intra în echipa Partidul Ecologist Român (PER). Şi iată cum un „oblete” liberal ar putea deveni „rechin” PER. Umblă vorba că Bogdan Popescu ar fi semnat deja adeziunea la ecologişti, dar motivul pentru care încă nu o face publică este că a contestat la Comisia liberală de etică decizia de destituire din funcţia de preşedinte al PNL Râmnicu Vâlcea. Aşadar, după ce l-a învinuit pe fostul său şef liberal, Cristian Buican, de înţelegeri ascunse cu Gutău, motivând că din cauza acestor aranjamente nu îl poate critica pe primar, Bogdan Popescu ar putea face echipă cu acesta. La naiba! În politică e ca în dragoste: niciodată să nu spui niciodată!

Deranjaţii şi deranjul

Cabinetul parlamentar al unui deputat vâlcean PSD stă încuiat pe parcursul săptămânii, ca nu cumva să intre alegătorii la veceu. Nu, nu e glumă! Cică intrau pe acolo tot felul de deranjaţi. Domnule, când statul te plăteşte cu un purcoi de bani, parcă ar trebui să-ţi asumi şi deranjul ăsta!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ