ASUM!

0

Mi-am asumat întotdeauna deciziile politice. Am crezut și cred în continuare că întregul e mai important decât partea. Dacă am putut să ajut, prin votul meu, în parlament la stabilitatea țării am făcut-o fără ezitare. Și o voi face! Cu riscul de a fi etichetat în fel și chip.
Am respectat alianța la nivel național cu PSD în pofida faptului că la Dolj nu am fost pe aceeași lungime de undă cu liderii săi locali. Mi-aș fi dorit să funcționeze mai bine această alianță dar e greu să conciliezi viziuni (mai ales economice) adeseori atât de diferite.
ALDE la Dolj nu a fost deloc PSD. Am sancționat derapajele lor. Ne-am opus unor măsuri locale care nu erau în regulă. I-am contracandidat la alegerile pentru primăria Craiova unde reprezentantul nostru, Anișoara Stănculescu a luat 12%.
Îi respect pe toți votanții altor partide deci și pe cei ai PSD chiar dacă unii dintre ei îmi reproșează acum că ”le-am trădat partidul”.
Eu sunt liberal. Am intrat în Parlamentul României cu voturile liberale ale votanților ALDE. Nu cu voturile PSD. Prin urmare nu am cum să fi trădat PSD!…
ALDE a intrat în Parlament în 2016 pe cont propriu. Datoria mea este să respect, în primul rând, aceste voturi și opțiunea liberală modernă care le-a generat.
Cred cu tărie că afirmarea unui Pol de Dreapta la Dolj poate fi răspunsul așteptat de păturile active ale societății doljene. Este evident că la Craiova lumea așteaptă o schimbare. Și nu doar la Craiova. De aceea, o guvernare locală a partidelor de dreapta care împărtășesc aceleași valori liberale, reprezintă soluția pentru următorii ani.
În acest sens trebuie înțelese toate demersurile pe care eu ca lider al ALDE Dolj și colegii mei le vom face. Cu responsabilitate. În respectul și sprijinul tuturor!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ