CJ Vâlcea a organizat Reuniunea seniorilor din educaţie

0

Consiliul Judeţean Vâlcea a organizat, pe 26 noiembrie, Reuniunea seniorilor din educaţie. Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea, a declarat că principala preocupare a sa şi a instituţiei pe care o conduce este aceea de a-i menţine pe seniorii în educaţie activi şi de a-şi exprima recunoştinţa pentru contribuţia acestora la prestigiul învăţământului vâlcean.
„Astăzi, la Reuniunea seniorilor din educaţie, am vorbit despre recunoştinţă, un sentiment pe care îl am pentru tot ceea ce au realizat în carieră seniorii noştri, pentru ca generaţiile tinere să reuşească în viaţă şi să aibă o pregătire şi o educaţie bună.
Le-am transmis seniorilor noştri gândurile mele bune, de sănătate deplină, pentru a putea face in continuare fapte bune pentru judeţul Vâlcea, căruia, de-a lungul timpului, i-au oferit atât de mult. Le-am mulţumit pentru fiecare secundă din viaţa şi activitatea dumnealor, pe care au petrecut-o în prima linie a acestei bătălii, aceea de a asigura o pregătire solidă pentru tinerii vâlceni.
I-am asigurat pe seniorii vâlceni că vor avea în continuare, în Consiliul Judeţean Vâlcea şi în persoana mea, în calitate de preşedinte, un partener care îi respectă, care îi preţuieşte şi care îi va ajuta întotdeauna. În felul acesta, ne facem o datorie de onoare faţă de seniorii noştri şi, aşa cum am mai spus, principala noastră preocupare este aceea de a-i ţine activi, pentru a ne bucura cât mai mult de experienţa pe care dumnealor au dobândit-o”, potrivit preşedintelui CJ Vâlcea.
„În final, le-am adresat invitaţia de a participa pe 1 Decembrie la spectacolul organizat de Consiliul Judeţean Vâlcea, să spunem împreună: «Cu drag, de la Vâlcea. La mulţi ani, România!»”, concert care va avea loc începând cu ora 16.00, în cartierul Ostroveni.

Facebook Comments

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentIndiscreții de Vâlcea
Articolul următorASUM!

LĂSAȚI UN MESAJ