Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului: „Duminică ne așteaptă o decizie uriașă!”

Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului din Guvernul Orban, a susținut vineri dimineața prima conferință de presă în Craiova după preluarea portofoliului de ministru, alături de cei mai importanți membrii ai PNL Dolj.

0

Ministrul Ionuț Stroe a luat cuvântul în conferința de presă de vineri de la sediul din Craiova al PNL și a subliniat mai multe puncte importante din activitatea de la Minister, dar și legate de votul la care sunt chemați românii duminică. „Primele două săptămâni la Ministerul Tineretul și Sportului au fost două săptămâni pline. Schimbarea de Guvern sau de ministru nu așteaptă acomodarea nimănui. Sunt activități cu caracter continuu, sunt evenimente, sunt chestiuni punctuale care trebuiesc rezolvate. Am redefinit anumite reguli, am preluat activitățile curente, am reorganizat activitatea, am făcut un plan scurt pentru următoarea lună și jumătate. Per ansamblu vă pot spune că activitatea este una extrem de intensă. Chiar acum am venit direct de la Consiliul Uniunii Europene unde, printre altele, am pus bazele unei relații foarte bună între România și Franța”, a declarat Ionuț Stroe. De asemenea, Ministrul Tineretului și Sportului a dat asigurări că lucrările demarate pe mai multe șantiere în vederea Campionatului European de Fotbal de anul viitor se vor finaliza în timp util, pentru ca România să poată onora organizarea meciurilor de fotbal care i-au fost repartizate.
Al doilea punct principal al discursului ministrului Ionuț Stroe a atins subiectul foarte delicat al alegerilor de duminică. Făcând un exercițiu de comparație între cei doi candidați, Ionuț Stroe consideră că alegerea este una destul de simplă. În egală măsură, în opinia ministrului, este momentul ideal ca județul Dolj să înlăture eticheta roșie printr-o victorie clară a PNL. „Duminică ne așteaptă o decizie uriașă. Spun acest lucru pentru că există în momentul de față două opțiuni, dar o diferență clară între cei doi candidați care se regăsesc în fața oricărui cetățean pentru a fi aleși. Cred că noi, Partidul Național Liberal, putem realiza la aceste alegeri un scop istoric. Spun asta pentru că avem oportunitatea să înregistrăm un succes concludem și definitoriu pentru viitorul acestei țări… Noi, liberalii, în ciuda valului mare de dezinformări provenit din zona PSD, îi chemăm pe doljeni și pe români la vot, pentru alegerea este foarte ușor de făcut, pentru că avem de ales între un președinte veritabil, Klaus Iohannis și un PSD cu altă mască, care de data aceasta se numește Viorica Dăncilă. Ca și țintă națională ne-am propus să depășim 50% din procente în toate județele. Sunt fer convins că și județul Dolj își dorește această schimbare!”, a afirmat ministrul doljean.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ