Deputatul Ion Cupă: Tăriceanu riscă să-și submineze propriile inițiative

Fostul lider al ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă, revine cu o nouă postare pe pagina sa de facebook în care îl critică pe Călin Popescu Tăriceanu, pe care îl acuză că subminează interesul ALDE de a-și reface grupurile parlamentare, atacându-şi proprii parlamentari. Cupă îi cere lui Tăriceanu să se abțină de la astfel de declarații „care riscă să pericliteze, ireversibil, soarta ALDE“!

0

„E de neînțeles cum domnul Tăriceanu riscă să-și submineze propriile inițiative. Și mai cu seamă interesul imediat al ALDE de a-și reface grupurile parlamentare astfel încât partidul să-și poată pune oamenii în secțiile de votare la alegerile prezidențiale.
Dl. Tăriceanu a găsit de cuviință să declare ieri seara la TV că „trei colegi parlamentari au fost mituiți de PSD cu funcții”!
Domnule Tăriceanu,
Atunci când PSD v-a oferit funcția de președinte al Senatului ca să părăsiți PNL acest lucru a fost o mituire a dumneavoastră?!
Atunci când PSD v-a oferit ministere în Guvernul Ponta, această ofertă a fost o mită pentru dvs. și colegii de atunci?!
Dar când, în aceeași perioadă, vi s-au oferit, de către același PSD, zone de influență politică în plan local tot mită a fost?!
Cred că ar trebui să vă abțineți de la astfel de declarații care nu vă fac deloc bine și care riscă să pericliteze, ireversibil, soarta ALDE.
Mai cu seamă că astăzi, după cum bine știți, urmează să avem o întâlnire importantă cu parlamentarii ALDE pentru a încerca să salvăm grupurile parlamentare și să respectăm astfel solicitările zecilor de mii de membri ai ALDE“, a scris deputatul pe pagina sa de facebook.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ