„Președintele Klaus Iohannis a blocat capturarea României de către PSD”

Liderul PNL Vâlcea, Cristin Buican, punctează câteva episoade din lupta președintelui Klaus Iohannis cu PSD, de-a lungul primului său mandat. Liberalii consideră că, grație acestei lupte, au fost evitate măsuri extrem de nocive pentru români.

0

• ”Președintele Klaus Iohannis s-a luptat cu cea mai puternică și toxică majoritate parlamentară PSD de după Revoluție.
• A descins la ședințele oficiale ale Guvernului, în momente cheie, pentru a avertiza asupra adoptării unor decizii extrem de nocive pentru români.
• A folosit toate instrumentele legale și constituționale avute la dispoziție pentru respingerea proiectelor PSD periculoase pentru România prin blocarea lor la CCR sau retrimiterea lor în Parlament
• A respins de nenumărate ori miniștrii propuși de PSD care nu respectau condițiile legale pentru numire, în condițiile în care majoritatea PSD, în aproape trei ani de guvernare, a schimbat trei premieri și peste 80 de miniștri, dovadă evidentă a incompetenței: Sevil Shhaideh a fost respinsă ca Prim-ministru, Titus Corlățean ca Vicepremier, Mihai Fifor, Lia Olguța Vasilescu sau Mircea Drăghici la Transporturi, Ilan Laufer la Dezvoltare sau Eugen Nicolicea la Justiție.
• A apărat democrația, s-a solidarizat cu protestele legitime ale societății și a fost alături de oamenii revoltați împotriva PSD în momentele critice pentru societate. ”
Toate organizațiile PNL Vâlcea desfășoară acțiuni ample de promovare a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru cel de-al doilea mandat la Președinția României.

Comandat de Partidul National Liberal, executat de Mișcoci Marielena I.I. cod mandatar 31190005

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ