Deputatul Ion Cupă: „Am decis refacerea grupului ALDE la Camera Deputaților”

0

„În urma discuțiilor cu toți colegii mei, deputați ALDE, alături de care am construit în ultimii ani proiectul politic democrat-liberal, am decis astăzi, luni – 21 octombrie 2019, refacerea grupului parlamentar ALDE la Camera Deputaților, prin reafilierea mea la grup. Am făcut acest gest de reconciliere, absolut necesar, pentru a da posibilitatea miilor de membri ALDE să poată fi desemnați în secţiile de votare la alegerile care urmează.
Este exprimarea, într-un moment limită pentru partid, a respectului meu pentru eforturile făcute de acești oameni de-a lungul anilor pentru a ține în viață ALDE, un proiect care, dacă nu ar fi fost lovit din toate părțile, ar fi fost astăzi poate principala forță liberală din România.
Dincolo de lideri și de orgoliile lor importanți cu adevărat sunt oamenii care construiesc acolo la firul ierbii, cu sacrificii și cu bună credință.
Sper ca acest gest al meu să marcheze un restart general în abordarea destinului politic al ALDE“, se arată într-un comunicat de presă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ