Meci în Liga Campionilor: SCM Râmnicu Vâlcea întâlneşte, sâmbătă, pe Buducnost

Sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 20.00, SCM Râmnicu Vâlcea se va confrunta în deplasare cu Buducnost Podgoriţa, din Muntenegru, în grupa C a Ligii Campionilor.

0

Duminica trecută, Buducnost s-a impus în Germania, 30-23 cu Bietigheim, şi se află la egalitate de puncte cu SCM Râmnicu Vâlcea. Pe de altă parte, vâlcencele au fost învinse în Franţa de Brest Bretagne Handball la 13 goluri diferenţă (37-24). Astfel, campioana en-titre a României la handbal feminin s-a întors acasă cu un eşec greu de suportat, pe care acum încearcă să-l depăşească. Principalele marcatoare ale partidei au fost Niakate 6 şi Lazic 6 goluri, pentru Brest, respectiv Norgaard – Osterballe, 9 reuşite, pentru SCM Râmnicu Vâlcea. În primul meci din grupa D, echipa antrenată de Florentin Pera a învins, pe teren propriu, formaţia germană SG BBM Bietigheim, cu scorul de 34-27 (20-18).
Programul în continuare al campioanei României este: cu Buducnost (deplasare, 19 octombrie şi acasă, 4 noiembrie), cu Bietigheim (deplasare, 10 noiembrie) şi cu Brest (acasă, 16 noiembrie).
Pe plan intern, campioana României a înregistrat o nouă victorie în Liga Florilor. Marţi, 15 octombrie, în etapa a VII-a a acestei competiţii, vâlcencele au învins CS Rapid Bucureşti cu 26-18 (14-8).

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ