Viorica Dăncilă: „Este de o crasă iresponsabilitate să dai jos guvernul şi să nu ai nicio soluţie de înlocuire”

Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a lansat, marţi, un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis şi a liberalilor, după ce şeful statului l-a desemnat drept premier pe liderul PNL, Ludovic Orban.

0

Într-o declaraţie de presă, Dăncilă i-a acuzat pe adversarii politici că au dărâmat cabinetul său fără a veni cu alternativa unui program de guvernare. „După toate aceste zile de aşteptare, vedem un singur lucru din partea preşedintelui. Propunerea de premier este unul dintre cei mai vocali promotori ai măsurilor de austeritate cu care ne-au ameninţă partidele de dreapta. În rest, acelaşi amatorism. Cei care au dat jos guvernul PSD nu se pot pune de acord pentru a forma şi susţine un nou guvern. Aceşti oameni ştiu doar să distrugă. Nu au pus nimic în loc, nu au nicio viziune. Este de o crasă iresponsabilitate să dai jos guvernul şi să nu ai nicio soluţie de înlocuire”, a declarat Dăncilă.
„Şapte bărbaţi au făcut efortul de a dărâma acest guvern. Mă aştept ca aceiaşi şapte bărbaţi să îşi asume responsabilitatea unei majorităţi pentru a trece noul guvern. În eventualitatea unui consens, PSD nu se va opune niciunei măsuri care ar aduce beneficii românilor”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ