Pe 29 septembrie 2019 #AlergămpentruComunitate!
Trei săptămâni până la STARTUL Semimaratonului Craiovei

Povestea Semimaratonului Craiovei a fost iniţiată în anul 2018 de către Asociaţia Română a Tinerilor cu Iniţiativă Craiova (ARTI), asociaţie non-profit ce activează de 16 ani în folosul comunităţii locale craiovene, derulând peste 300 de proiecte cu 10.000 de beneficiari direcţi finali.

0

În acest an, 14 ONG-uri s-au alăturat proiectului, fiecare susţinând o cauză din comunitate. Nevoile sunt multiple: de la alfabetizarea copiilor (ARTI), proiecte de educaţie (Asociaţia Lindenfeld), terapii specifice (A.N.C.A.A.R. filiala Craiova), achiziţie de aparatură medicală pentru spitalele craiovene (Fundaţia Anya), pregătirea câinilor pentru intervenţia în situaţii de urgenţă (Centrul Naţional de Educare Canină), asistenţă în efectuarea temelor pe parcursul anului şcolar (Crucea Roşie filiala Dolj -Craiova), vizite în mediul urban pentru copiii din mediul rural (Asociaţia Inimi Creative), montarea de rasteluri pentru biciclete în liceele din oraş (JCI Craiova), acoperirea nevoilor persoanelor aflate în cadrul Centrului Social de Urgenţă pentru persoane fără adăpost „Sf. Vasile” (Asociaţia Vasiliada), strategii care să uşureze procesul de învăţare (Asociaţia RO-Talent, filiala Craiova), amenajarea şi dotarea unei săli de AIKIDO (Clubul Sportiv MEIYO Craiova), susţinerea copiilor fără posibilităţi materiale din mediul rural să îşi continue studiile la liceu (Fundaţia World Vision România), achiziţionarea unui echipament radiologic de ultimă generaţie pentru Clinica de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia Craiova (ACCES Oltenia) sau construirea primei tabere din Oltenia pentru copii cu afecţiuni oncologice şi alte afecţiuni grave (Asociaţia Bucurie pentru Viaţă).
Taxele achitate pentru înscrierea la Semimaraton vor servi susţinerii uneia dintre cele 14 cauze, în funcţie de opţiunea exprimată de fiecare alergător în momentul înscrierii!

9 sunt cursele la care cei interesaţi pot participa:

Semimaraton individual (21 km)
Semimaraton ştafetă 3 membri/Cursa Companiilor (21 km)
Cursa de 14 km
Cursa de 7 km
Cursa populară (2 km)
Cursa fotoliilor rulante (2 km)
Cursa copiilor (2-3 ani: 200 m, 4-5 ani: 300 m, 6-7 ani: 500 m, 8-9 ani: 600 m, 10-11 ani: 800 m, 12-13 ani: 1 km)
Cursa bebeluşilor de mers de-a buşilea (1-2 ani: 50 m)
Canicros (1 km)

Semimaratonul Craiovei este singurul eveniment sportiv şi caritabil din oraşul Craiova, devenind astfel EVENIMENTUL COMUNITĂŢII!
Taxele de înscriere sunt:
Până pe 28.09. 2019 – 80 lei
Pe 29.09. 2019 (la locul de desfăşurare al Evenimentului) – 100 lei
Copiii sub 14 ani – până pe 29.09.2019 inclusiv -10 lei
Elevii peste 14 ani şi studenţii- până pe 29.09.2019 inclusiv -30 lei
Pentru Canicros – până pe 29.09.2019 inclusiv -10 lei

Înscrieri se fac aici: https://www.semimaratonulcraiovei.ro/inscrieri/
Pentru cei care vor să susţină oricare dintre cauzele acestui an, există posibilitatea donaţiilor: https://www.semimaratonulcraiovei.ro/donatii-shop/
Pentru cei care nu se pot număra printre alergători, îi aşteptăm la START cu un banner simpatic, aplauze generoase sau o îmbrăţişare pentru participanţii la curse!

Amănunte găsiţi pe pagina web şi pagina de facebook a evenimentului:
https://www.semimaratonulcraiovei.ro/
https://www.facebook.com/SemimaratonulCraiovei/

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ