Rm.Vâlcea: Reglementări privind accesul publicului şi parcarea autovehiculelor la concertul lui Goran Bregovic

Primăria Râmnicu Vâlcea anunță că concertul lui Goran Bregovic care va avea loc de sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 19.30, la Arenele ”Traian” va fi filmat integral de către TVR. Reprezentanții municipalității precizează și care sunt regulile privind accesul publicului și de parcare a autovehiculelor, și subliniază că încă se pot cumpăra bilete pentru acest eveniment.

0

„Apreciind importanţa şi calitatea artistică a evenimentului, Societatea Română de Televiziune, prin intermediul Studioului Teritorial Craiova, va filma integral concertul de la Arenele ”Traian” de sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 19.30, ce îi va avea ca protagonişti pe Goran Bregovic şi ”Wedding and Funeral Orchestra”, alături de Elena Gheorghe, formaţia ”Steaua din Vreari” şi în deschidere orchestra Filarmonicii ”Ion Dumitrescu”. Filmul evenimentului va fi difuzat la o dată şi oră ce urmează a fi anunţate din timp, astfel încât şi cei care nu au avut posibilitatea să vadă live acest spectacol să se poată bucura de o experienţă artistică deosebită.
Accesul publicului la concertul de sâmbătă seara de la Arenele ”Traian” se va face începând cu ora 17.30 pe cele trei porţi de intrare dinspre Sala Sporturilor din bd. Nicolae Bălcescu nr. 24. Cei care se decid în ultima clipă să cumpere un bilet de intrare la acest spectacol o vor putea face de la casieria Sălii Sporturilor, care va avea program sâmbătă până la ora 14.00.
Conform prevederilor Avizului emis de Comisia de specialitate din cadrul Primăriei municipiului, accesul auto în parcarea aferentă Sălii Sporturilor este permis numai organizatorilor, pe bază de ecuson, iar în parcarea aferentă Arenelor ”Traian” este permis doar artiştilor, agentului economic, autospecialei ISU şi carului de transmisie TV. Fumatul în incinta Arenelor ”Traian” este interzis.
Afluirea şi defluirea participanţilor se vor face în mod continuu şi paşnic, fără a stânjeni circulaţia auto şi pietonală din zonă; pentru afluire şi defluire se vor utiliza trotuarele aferente bulevardului Nicolae Bălcescu şi străzii Mihai Viteazu.
Spectatorii care vor veni cu autoturismul la locul de desfăşurare a acestui eveniment vor putea parca pe prima bandă a bd. Nicolae Bălcescu (segmentul cuprins între primul acces auto spre Sala Sporturilor şi trecerea de pietoni din dreptul fostului Liceu tehnologic Oltchim) sau pe banda de circulaţie din stânga a străzii Mihai Viteazu (pe segmentul cuprins între intersecţiile cu bd. Nicolae Bălcescu şi cu bd. Tudor Vladimirescu).”, se arată într-un omunicat de presă al primăriei.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ