Mario De Mezzo, candidatul PNL pentru Primăria Slatina

Biroul politic al PNL Slatina l-a desemnat, la începutul săptămânii, pe Mario De Mezzo drept candidat la funcţia de primar al municipiului Slatina, a anunţat, pe o reţea de socializare, preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

0

„PNL îşi respectă întotdeauna promisiunile şi angajamentele, de aceea este timpul să vă facem cunoscută opţiunea noastră pentru persoana cea mai potrivită pentru a fi primarul municipiului Slatina. Nu a fost o decizie deloc uşoară, profesionalismul, competenţa, etica şi valorile morale sunt atribute caracteristice liberalilor în general, însă tinereţea, energia, experienţa comunicativă şi pragmatismul constituie un plus pentru cel care va ţine în mâini destinele Slatinei şi va apăra interesele cetăţenilor săi. Slătinean de origine şi jurnalist de carieră, Mario De Mezzo este, începând de astăzi, candidatul PNL pentru Primăria municipiului Slatina“, a anunţat Liviu Voiculescu, citat de Agerpres.
Potrivit preşedintelui PNL Slatina, Viorel Dumitrescu, luni seara (2 septembrie – n.red.), organizaţia liberală municipală i-a acordat lui Mario De Mezzo votul de încredere. „Sunt slătinean la a patra generaţie. Ca mii de tineri am plecat din Slatina să studiez, să văd cum se întâmplă lucrurile în alte părţi, dar m-am întors de fiecare dată acasă. Este un timp prielnic şi o vreme pentru orice. Pentru mine este timpul să rămân acasă. Pentru Slatina este timpul să crească sănătos, să devină o casă bună pentru cei care o iubesc“, a spus Mario De Mezzo, în aceeaşi postare pe facebook.

Un liberal cu trecut social-democrat
O zi mai târziu, Mario De Mezzo a declarat că de un an este membru al PNL Sector 1, iar în perioada 2003 – 2004 a fost membru PSD. Acesta susţine că este o persoană „de dreapta“ şi a spus că perioada în care a făcut parte din PSD se înscrie la capitolul „experienţe din care învăţăm“. „Am fost membru PSD între 2003 şi 2004. Însă aş vrea să spun că (…) sunt lucruri pe care le faci, experienţe din care învăţăm şi ne maturizează. Dacă vei căuta, oricât vei vrea în ultimii 14 ani de zile, nu vei găsi altceva decât dreapta la mine“, a spus De Mezzo. El a adăugat că, timp de aproximativ 10 ani, până să se înscrie în PNL, nu a fost membru de partid.
Acesta a arătat că are proiecte pentru municipiul Slatina care vizează domeniul economic, sănătatea şi educaţia. „Vreau să fac din Slatina un oraş în care oamenii să se întoarcă“, a spus Mario De Mezzo.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ