Indiscreții de Vâlcea

0

Ce să fie?
În ultimul timp, Andra Bică, inspectorul şcolar general, este aproape nelipsită de la întrunirile publice la care participă conducerea PSD Vâlcea. Probabil că doamna se pregăteşte pentru o funcţie publică la alegerile locale din 2020. Să fie de consilier judeţean?

Câtă discreţie!

PSD Vâlcea se implică absolut discret în strângerea de semnături pentru susţinerea Vioricăi Dăncilă la preşedinţia României. Mai pe româneşte, pe activiştii partidului nu i-a văzut nimeni nici pe străzi şi nici dând semnale în spaţiul online. Cineva din PSD spune că asta este o strategie pentru a se evita injuriile publicului. Nasol! Alţii sugerează că, de fapt, partidul nu se osteneşte fiindcă nu Dăncilă va fi candidata. Întrebat câte semnături s-au strâns până acum în Vâlcea pentru preşedinţia doamnei, liderul PSD judeţean, Constantin Rădulescu, promite o centralizare „mâine”.

Bine-mersi!

Cui îi este dor de celebrul Ion Nicolae, să ştie că e bine-mersi! Este preşedinte implicat al UNPR, filiala Vâlcea. Acel UNPR? Culmea, da! Cum o fi să faci politică într-un partid mort?

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ