Craiova: „Street Delivery“ scoate poezia-n stradă

„Street Delivery“ revine la Craiova, la început de toamnă, după succesul de anul trecut! De data aceasta, evenimentul se va desfăşura sub sloganul „POEZIA E ÎN STRADĂ”.

0

„Street Delivery“ Craiova 2019 va avea loc în perioada 6 – 8 septembrie, pe strada Mihail Kogălniceanu, după ce, anul trecut, strada Popa Şapcă a devenit locul de întâlnire al craiovenilor pentru un weekend. Cea de-a doua ediţie „Street Delivery“ Craiova se concentrează pe inspiraţia scoasă în stradă prin artă, cuvânt, design, arhitectură, prin poeticile cotidianului, geografiile literare şi metaforele oraşului. Cu acest prilej, strada va redeveni a oamenilor, care vor avea parte de ateliere, concerte, proiecţii de filme, dezbateri, recitaluri de poezie şi multe alte surprize. Nu vor lipsi nici activităţile interactive, mâncarea bună şi atmosfera relaxată cu care craiovenii deja s-au obişnuit.
„Street Delivery“ este un manifest urban care are loc pe străzile din România şi este cunoscut şi ca fiind cel mai influent eveniment de responsabilitate civică de la noi din ţară. Fondat în Bucureşti în 2006 de către Fundaţia Cărtureşti şi de Ordinul Arhitecţilor din România, conceptul a fost adoptat de-a lungul timpului în nouă oraşe din România, Craiova alăturându-se listei în anul 2018.
Vino la ”Street Delivery” Craiova 2019!

Proiect realizat cu sprijinul municipiului Craiova. Conţinutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziţia municipiului Craiova şi nu implică nicio responsabilitate din partea acestuia.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ