Cristian Buican, despre competiţia pentru preşedinţia CJ Vâlcea:
„Candidez dacă voi îndeplini două condiţii”

Deşi cutuma politică îi trimite pe liderii organizaţiilor judeţene direct în competiţia pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, deputatul Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea, a declarat că va candida doar dacă va îndeplini două condiţii: să fie considerat cel mai bun în sondajele de opinie de dinaintea alegerilor şi să fie desemnat de către colegii săi.

0

„Mă simt bine şi confortabil în fotoliul de deputat, am avut şi iniţiative foarte bune. Şi aş vrea să o scot în evidenţă pe cea cu eliminarea pensiilor speciale. Singura iniţiativă – că se mai laudă şi alţii – care doreşte să elimine toate pensiile speciale. Eu mă simt foarte bine, am multe lucruri de spus şi de adus pe masa parlamentului. Însă la alegerile locale de anul viitor, va trebui să aducem candidaţii cei mai buni. Şi dacă colegii mei, dar şi sondajele de opinie, adică cetăţenii, vor considera că sunt nimerit pentru a candida, nu îmi este frică de nimeni. Ştiţi că nu îmi e frică! Mă bat cu oricine pentru interesul cetăţeanului. Dacă un alt coleg de-al meu va fi considerat de populaţia din judeţul Vâlcea că este mai nimerit decât mine să candideze pentru această poziţie, îl voi susţine cu toate forţele”, a subliniat Buican.
El a mai spus că viitorul în politică este al oamenilor noi, aduşi din mediile profesionale: „Eu înţeleg că politicienii din ultimii 30 de ani nu sunt foarte iubiţi de populaţia din România. Şi înţeleg că, la un moment dat, toţi cei care am făcut politică ani mulţi, chiar dacă am făcut-o în sprijinul cetăţenilor, chiar dacă ne-am luptat să facem lucruri bune, va trebui să facem un pas înapoi şi să punem în faţă oameni noi, veniţi din zone profesionale, pentru că asta se cere”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ