ALDE Dolj: Reconstrucţie pentru performanţă

Deputat Ion Cupă, Președinte ALDE Dolj: ”Am început procesul de revitalizare a organizației județene. Avem resurse de voință să reluăm parcursul ascendent și să câștigăm încrederea cât mai multor doljeni”.

0

Conducerea ALDE Dolj s-a reunit joi seara pentru a decide asupra măsurilor necesare pentru o mai bună pregătire a organizației in vederea celor trei runde de alegeri care vor avea loc in următoarele 18 luni. În urma evaluării riguroase a rezultatelor obținute la alegerile europene din 26 mai s-a decis ca toţi responsabilii zonali, membrii Biroului Politic Teritorial şi ai Biroului Municipal Craiova, coordonatori ai organizaţiilor locale care au obţinut rezultate sub media judeţeană să facă un pas înapoi, prezentându-și demisiile. Forurile statutare vor stabili noua componență a echipelor de conducere.
În cadrul şedinței conducerii judeţene a ALDE s-a decis cooptarea unor oameni noi în structurile ALDE, acest proces urmând a continua în perioada imediat următoare. Astfel, în poziţia de vicepreşedinte interimar al ALDE Dolj a fost desemnată doamna Amelia Drăcea, medic la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, iar în poziţia de preşedinte interimar al TLDE Craiova, Cătălin Gavrilă, student la Facultatea de Inginerie din Craiova.
Conducerea ALDE Dolj a demarat tot joi seara evaluările fiecărei organizaţii locale în cadrul unor reuniuni de analiză pe diferite categorii de performanţă electorală. Astfel, preşedintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă s-a întâlnit cu liderii celor 23 de organizaţii locale care au obţinut peste 8% la alegerile europene din 26 mai. Acestia au primit felicitări şi indemnul de a consolida acest rezultat bun, de a sprijini organizaţiile ALDE din vecinătatea lor care au obţinut rezultate mai slabe la alegerile europene.
Aceste reuniuni vor continua în perioada următoare cu evaluarea celor 21 de organizaţii care au obţinut între 5-8% şi apoi cu cea privind organizaţiile care au obţinut sub 5%, aici urmând a fi găsite cele mai bune soluţii pentru abordarea cu succes a alegerilor care vor urma.
ALDE Dolj precizează că va continua parteneriatul început in urma cu doi cu primarul comunei Sadova, Eugen Safta, care se dovedeşte a fi un foarte bun edil şi un om de echipă performant.
„Mulţumesc încă o data celor 15000 de doljeni care prin votul lor şi-au arătat încrederea şi susţinerea pentru noi. Votul lor ne onorează şi ne obligă. Vom corecta ce nu a mers bine la aceste alegeri, vom face schimbările necesare pentru a câştiga încrederea cât mai multor doljeni la alegerile care urmează”, a declarat, la finalul şedinţei, deputatul Ion Cupa, liderul ALDE Dolj.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ