Edilii dau comanda pentru voucherele de vacanţă ale angajaţilor municipalităţii
Pregătire de vacanţă la Primăria Craiova

Peste 800.000 de lei investeşte Primăria municipiului reşedinţă de judeţ în concediile funcţionarilor din aparatul administraţiei publice locale. Edilii finalizează în aceste zile procedura de achiziţie publică pentru tipărirea şi livrarea voucherelor de vacanţă pentru cei peste 500 de angajaţi din subordine.

0

Reprezentanţii Primăriei Craiova au postat anunţul în sistemul electronic de achiziţii publice în urmă cu câteva zile. Pe 16 mai, mai precis, termenul prevăzut pentru depunerea ofertelor fiind 22 mai. Procedura de achiziţie publică vine la fix pentru debutul sezonului estival şi al vacanţelor şcolare, firma care îşi va adjudeca contractul pentru tipărirea voucherelor având la dispoziţie numai cinci zile de la data comenzii pentru a le tipări şi a le livra primăriei. Potrivit caietului de sarcini realizat de funcţionarii Primăriei Craiova, preţul ofertei reprezintă 30 la sută din punctajul ofertanţilor, 70 de procente fiind acordate în funcţie de numărul de unităţi afiliate în care funcţionarii municipali îşi pot folosi voucherele.

Peste 800.000 de lei pentru concediile funcţionarilor
Aceşti bani ar urma să asigure Primăriei Craiova tipărirea a peste 16.000 de tichete de vacanţă pentru angajaţii proprii, valoarea totală a acestora urmând să depăşească 800.000 de lei. Astfel, obiectul procedurii lansate de edili îl reprezintă „achiziţie servicii privind emiterea de vouchere de vacanţă pentru salariaţii din cadrul Primăriei municipiului Craiova, conform cerinţelor caietului de sarcini nr.86608/10.05.2019-ataşat şi a OUG nr.8/2009, constând in tipărirea pe suport hârtie şi livrarea a maxim 16.385 de vouchere de vacanţă, cu valoarea nominală de 50 lei/buc”, ceea ce duce valoarea totală a voucherelor acordate angajaţilor la 819.250 de lei. Fiecare angajat municipal ar urma să primească în acest an câte 29 de vouchere de vacanţă.
Deşi impresionantă, trebuie spus că suma pusă la bătaie pentru voucherele de vacanţă este în scădere faţă de anul trecut, când edilii au achiziţionat peste 17.000 de tichete de vacanţă, cu o valoare de aproape 900.000 de lei.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ