Indiscreţii de Vâlcea

0

Tudose, despre o ministreasă: „Cred că avea în buzunar o…”
Fostul premier Mihai Tudose, la Vâlcea, despre o ministreasă din cabinetul pe care l-a condus: „Domn’e, nu apucai să-i zici ceva că se punea pe plâns. Plângea mereu, plângea şi la comandă. O suspectez că avea tot timpul o ceapă în buzunar”.

Frâncu şi-a comandat spot electoral de om cinstit

Ascultătorii unui post de radio local au ciulit urechile, zilele trecute, la un spot electoral al ALDE care nu avea nimic comun cu alegerile europarlamentare. Spotul era despre… Emilian Frâncu, fostul primar al Râmnicului, condamnat pentru corupţie şi recent înscris în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu. Surse din ALDE spun că în timpul unui miting electoral de la Craiova, Tăriceanu l-a salutat public pe Emilian Frâncu şi a adăugat că fostul primar ar fi victimă a justiţiei abuzive (!). Iar Frâncu ar fi profitat de situaţie, a făcut rost de discurs şi şi-ar fi comandat spotul. Excelent!

Slab(i)!

Slabă prezenţa mediului politic la cele două spectacole ale piesei de teatru „Crăciunul preşedintelui”, la care a asistat şi autorul textului, celebrul Pascal Bruckner. Este adevărat, pentru câţiva dintre ei asemenea „fasoane” sunt un chin. Apropo, cum se înjură cocalarii: „Du-te, bă, la filarmonică!”

Boli de opoziţie

Vreo şapte primari liberali nici nu ridicaseră, săptămâna trecută, materialele de campanie electorală de la sediul judeţean al partidului. Mde! Mai răceşte omul, i se îmbolnăveşte familionul, mai intervine câte o înmormântare! Boli de opoziţie!

Poveşti!

Pentru că a fost huiduit la meciul de handbal feminin SCM Rm. Vâlcea – CSM Slatina, ministrul tineretului şi sportului, Bogdan Matei, ar fi lansat zvonul că scenariul a fost ticluit şi finanţat de opoziţie, pentru a compromite PSD. Poveşti! Dacă ar fi fost aşa, sala l-ar fi apostrofat şi pe Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea şi al CJ Vâlcea. Nu a fost nicio lucrătură, au început să fluiere din partea stângă a tribunei două persoane, iar publicul a rezonat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ