Oameni buni,
Duminică au loc cele mai importante alegeri din istoria Uniunii Europene. Foarte importante şi pentru România. Dreptul de a alege, noi românii, l-am câştigat cu sânge în decembrie 1989. Haideţi să ne respectăm şi să ne apărăm dreptul de a vota. Mergeţi la vot pe 26 mai şi votaţi liber! Să cinstim, şi în felul acesta, memoria celor care au murit atunci pentru ca noi să avem astăzi acest drept.
Ştiu că în această campanie, şi aici la Dolj au existat multe lucruri care nu ar mai fi trebuit să se întâmple. Ştiu că au fost comportamente violente, presiuni, ameninţări şi intimidări. Şi pe primari, şi pe firme private, şi pe angajaţii la stat. Şi în Craiova, şi în tot judeţul. Practici pe care le credeam apuse.
ALDE se delimitează, fără rezerve, de toate aceste practici, indiferent de unde ar veni ele. Democraţia nu înseamnă dictatul celui mai puternic. Democraţia înseamnă competiţia ideilor şi alternativelor. Democraţia înseamnă respect pentru dreptul celuilalt de a-şi spune liber opinia. Şi de a vota LIBER! Fără presiuni! Fără ameninţări! Fără intimidări!
ALDE a făcut o campanie pozitivă. Am fost vocea raţiunii, a echilibrului, a bunului simţ public. Am promovat teme care au legătură direct cu viaţa voastră. Ne-am respectat şi partenerii, şi adversarii.
Oameni buni, respingeţi orice presiune, orice intimidare de oriunde ar veni ele. Votaţi duminică aşa cum vă dictează conştiinţa. Voi sunteţi singurii proprietari ai votului vostru. Mergeţi la vot şi alegeţi liber, cu înţelepciune, pe cei care au şi experienţă şi caracter!
Pe noi ne găsiţi la poziţia 6 pe buletinul de vot! Aveţi încredere în ALDE! Rămânem liberali!

Deputatul Ion Cupă – preşedintele ALDE Dolj

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ