Noi provocări, noi jucătoare
Titlul a fost cucerit cu un meci înaintea încheierii Ligii Florilor, partida cu Gloria Bistriţa Năsăud ce se va desfăşura pe 18 mai fiind, practic, o formalitate. Creată în 2013, în urma desfiinţării legendarei „Oltchim”, tânăra echipă a redat Vâlcii mândria handbalului de performanţă. Cu multă determinare şi modestie, un staff tehnic foarte bun şi stabil, un management pe măsură, cu o galerie performantă în spate, fetele antrenate de Florentin Pera, marele tehnician al momentului, au demonstrat că se poate face performanţă şi fără un buget fabulos. Dar titlul de campioană a României deschide noi provocări, pretenţii şi cheltuieli. Spre exemplu, în următorul sezon vâlcencele vor juca şi în grupele Ligii Campionilor, şi acesta este începutul.
Florentin Pera, aflat la primul său trofeu naţional, va avea o misiune deloc facilă. Multora dintre jucătoare le expiră contractele, iar el va trebui să armonizeze noua echipă.

Primarul Gutău anunţă premii substanţiale pentru campioane

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a anunţat că pentru această performanţă echipa va fi premiată cu 100.000 de lei. SCM Râmnicu Vâlcea este susţinută financiar şi de Consiliul Judeţean Vâlcea, precum şi de branduri locale.
Duminică, atmosfera din sala „Traian” a fost fantastică. Aşa cum numai performanţa o poate genera. Printre amintirile intense ale momentului rămâne imaginea jucătoarei de top a SCM, ucraineanca Iulia Dumanska, purtând cu mândrie pe umeri tricolorul României.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ