Rareş Bogdan şi Marian Jean Marinescu pe lista PNL pentru 26 mai
Cea mai bună echipă pentru europarlamentare

PNL vine în faţa românilor, la alegerile europarlamentare din 26 mai, cu o echipă care îmbină experienţa, noutatea, dar şi rezultate concrete obţinute din poziţiile ocupate până acum – în Parlamentul European, administraţie locală şi centrală. Cu Rareş Bogdan şi europarlamentarul Marian Jean Marinescu, este de departe cea mai valoroasă echipă de candidaţi pentru Parlamentul European. (P)

0

Un mix de experienţă, noutate şi rezultate
PNL deschide lista pentru europarlamentare cu Rareş Bogdan, campion al luptei împotriva PSD, împotriva corupţiei şi abuzurilor, dar şi un mare luptător pentru o Românie corectă şi normală. Rareş Bogdan, până recent cea mai puternică voce din mass media, va deveni, din 26 mai, cea mai puternică voce a României în Europa din poziţia de europarlamentar PNL. Un patriot autentic, un familist devotat, Rareş Bogdan este şi cel de care PSD se teme foarte tare.

Pe lista PNL pentru europarlamentare se regăsesc şi doi campioni ai administraţiei locale. Mircea Hava, primarul oraşului Marii Uniri, Alba Iulia, şi Gheorghe Falcă, primarul uneia dintre bijuteriile Vestului, Arad. Hava şi Falcă au adus sute de milioane de euro fonduri europene în oraşele lor, bani ce au fost investiţi în proiecte ce au crescut simţitor calitatea vieţii. Cei doi primari sunt garanţia că în Parlamentul European ajung oameni care ştiu ce este Uniunea Europeană şi cum poate România folosi la maximum oportunităţile oferite de Europa.

Lista PNL este completată de europarlamentari în funcţie care au realizări importante în interesul României. La cei 37 de ani pe care îi are, Siegfried Mureşan a reuşit să ajungă unul dintre cei mai apreciaţi europarlamentari români. Bun cunoscător al mecanismelor şi reglementărilor UE, a fost primul negociator-şef român pentru bugetul UE 2021-2027.

Daniel Buda este un clujean specializat în agricultură care a luptat şi a obţinut majorarea subvenţiei la hectar pentru fermierii români. Adina Vălean a fost declarată al patrulea cel mai influent parlamentar european. Ea a reuşit eliminarea tarifelor de roaming în Uniunea Europeană. Marian Jean Marinescu este vicepreşedinte al celui mai influent grup politic din Parlamentul European, cel al popularilor europeni. El a reuşit, din această poziţie, să aducă României avantaje în privinţa infrastructurii de transport.

Mihai Țurcanu este un alt specialist în agricultură şi zootehnie de pe lista PNL care a reuşit să salveze combinatele chimice din România şi, prin urmare, mii de locuri de muncă.
Pe lista PNL îi regăsim şi pe foştii miniştri Vasile Blaga şi Dan Motreanu. Vasile Blaga este cel care a contribuit decisiv la eliminarea faimoaselor “steguleţe roşii” din calea integrării României în UE, iar obiectivul său este integrarea României în Schengen. Dan Motreanu, fost ministru al agricuturii, completează garnitura de liberali ce vor avea drept prioritatate fermierii din România.

Lista PNL este completată de figuri importante din zona universitară şi a societăţii civile: Vlad Nistor, Violeta Alexandru, Ciprian Ciucu. Ei sunt cei care vor lupta pentru ca vocea României în Parlamentul European să fie mult mai puternică.
Ca o completare la lista extrem de competentă şi puternică cu care PNL vine la alegerile europarlamentare, este extrem de important faptul că PNL face parte din cea mai influentă familie politică europeană, Partidul Popular European, care va da şi preşedintele Comisiei Europene, Manfred Weber. Influenţa la nivel european se traduce, întotdeauna, prin decizii favorabile României.

Comandat de Partidul Național Liberal, cod unic mandatar 41190007

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ