Soarta lui Tudore Toader, decisă în CExN al PSD

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni că va lua o decizie cu privire la ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD, după ce o să asculte şi opinia colegilor săi de partid.

0

„(…) O decizie (cu privire la Tudorel Toader – n.red.) o voi lua în cadrul Comitetului Executiv Naţional, când am să ascult şi părerea colegilor mei şi o să îmi spun şi eu părerea“, a afirmat Dăncilă, întrebată ce va face în cazul lui Tudorel Toader, în contextul în care foarte mulţi lideri social-democraţi cer schimbarea lui din funcţie, iar preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că decizia va fi a premierului.
Dăncilă a adăugat că, în cadrul CExN, va prezenta şi o evaluare cu privire la activitatea din Guvern a lui Tudorel Toader. „Suntem guvern politic, suntem susţinuţi politic şi este foarte bine ca aceste discuţii să le avem în cadrul politic, în cadrul Comitetului Executiv Naţional. După ce vom lua această decizie, voi ieşi public şi am să o comunic“, a menţionat premierul.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ