Aproximativ cinci mii de persoane, în majoritate membri şi simpatizanţi ai PNL, au participat sâmbătă la un eveniment care, oficial, a fost prezentat drept „o întâlnire cu aleșii locali, activul de partid și candidați PNL pentru alegerile europarlamentare“. Pe scena amplasată pe esplanada Teatrului Naţional din Craiova au urcat, printre alţii, parlamentari liberali, europarlamentari, primari, şefii de organizaţii din Oltenia, precum şi o parte dintre candidaţii partidului pentru Parlamentul European. Unul dintre aceştia a fost chiar „locomotiva“ PNL, cunoscutul om de presă Rareş Bogdan, un
„Mă bucur că m-aţi primit în familia dumneavoastră. Am venit aici pentru a câştiga aceste alegeri şi pentru a îngenunchea PSD. (…) Oameni buni, dumneavoastră sunteţi cei care vor elibera Oltenia. (…) România este a dumneavoastră. România este şi a celor peste 80.000 de olteni care, alungaţi de PSD, au plecat să muncească peste graniţe. (…) Oltenia este, din păcate, pe locul 7 de la coadă în clasamentul regiunilor sărace din Europa. Dar, să ştiţi, că dumneavoastră, oltenii, nu sunteţi cu nimic mai prejos decât alţii. Din contră. (…) De cât timp vorbesc ei despre autostrada Craiova – Piteşti? Au lăsat 21 de miliarde de euro în Europa. De doi ani, în loc să se preocupe de viaţa românilor, cei de la putere au devenit experţi în Justiţie. Eu ştiu un lucru… înainte să ne preocupăm despre puşcăriaşi şi condiţiile din închisori ar trebui să ne ocupe şcolile, spitalele şi infrastructura României. Şi mai ştiu ceva, în democraţie hoţii stau la puşcărie! (…) PNL, condus de Ludovic Orban şi cu cea mai bună listă de europarlamentari, va câştiga aceste alegeri! În acest moment, scorul PNL este mult peste PSD“, le-a spus Rareş Bogdan celor prezenţi.
Printre cei care au mai ţinut discursuri s-au numărat preşedintele PNL – Ludovic Orban, preşedintele PNL Dolj – Ştefan Stoica, primarul municipiului Tg.Jiu – Marcel Romanescu, Robert Sigartău, Gigel Ştirbu sau europarlamentarii Cristian Buşoi şi Marian Jean Marinescu.
După eveniment, Rareş Bogdan a coborât în mijlocul membrilor şi simpatizanţilor PNL pentru o baie de mulţime care le-a reamintit tuturor de vremurile în care la cârma partidului se afla Crin Antonescu.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ