La Galeriile ”Cromatic”, creaţie populară şi armonie muzicală

Consiliul Judeţean Dolj şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, împreună cu Centrul „Aripi de Lumină“ al Arhiepiscopiei Craiovei, redeschid atelierele de muzică şi de creaţie populară, în perioada 15 februarie - 7 iunie 2019.

0

Cele două ateliere, „Ca la ţară“ şi „Să ne împrietenim cu muzica“, se vor desfăşura de două ori pe lună, în zilele de vineri, în intervalul orar 14:00 – 16:00, la Galeriile „Cromatic“ ale Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj.
Atelierul „Ca la ţară“ le dezvăluie copiilor frumuseţea satului tradiţional doljean, iar atelierul „Să ne împrietenim cu muzica“ îi familiarizează cu pianul, cu notele muzicale, îi iniţiază în teoria muzicii şi solfegiu.
Parteneriatul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj cu centre sociale din cadrul Arhiepiscopiei Craiovei a fost demarat în anul 2015, împreună cu voluntari ai Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Craiova.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ