Vâlcea: Remus Grigorescu a fost exclus din ALDE; din nou!

Cu discreţie, Biroul Politic Teritorial interimar al ALDE Vâlcea l-a exclus luna trecută din partid pe conferenţiarul universitar Remus Grigorescu, liderul Organizaţiei municipale ALDE Râmnicu Vâlcea. Astfel, s-a încercat înlăturarea unicului vector de imagine al acestei organizaţii, ca urmare a disputelor cu fostul lider judeţean, deputatul Dumitru Lovin, care este şi vicepreşedinte al ALDE la nivel central.

0

Surse din ALDE au declarat că excluderea este nestatutară întrucât un Birou Politic Teritorial interimar nu poate lua astfel de decizii, iar organizaţiile municipiilor reşedinţă de judeţ nu ţin nici măcar de un Birou ales, cu atât mai puţin de unul numit. Conform aceloraşi surse, o altă persoană ”non grata”, Adrian Buşu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, a fost deocamdată ”păsuită”.
Grigorescu: „Nu mor caii când vor câinii”
Marţi, 8 ianuarie a.c., Grigorescu a condus şedinţa ordinară a Organizaţiei Municipale, la care s-a înregistrat o participare masivă a membrilor de partid: „De la Bucureşti, mi s-a spus să îmi văd de treaba mea la organizaţie. Avem mult de lucru, vin alegerile. Cu alte cuvinte, nu mor caii când vor câinii” – a declarat Remus Grigorescu pentru Indiscret.
În vara anului trecut, Dumitru Lovin a încercat o lovitură de forţă similară, excluzându-i din partid atât pe Buşu, cât şi pe Grigorescu. Cum decizia lui nu a fost validată, şi-a luat jucăriile şi s-a mutat la o organizaţie de sector din Bucureşti.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ