PNL se ia de facultatea lui Rădulescu
„Cu stupoare, am constatat într-o declaraţie transmisă presei în primele zile ale Noului An de către Consiliul Judeţean Vâlcea, lucruri care nu corespund adevărului.
Astfel, domnul Constantin Rădulescu anunţă cu mult elan muncitoresc, un profit brut de peste 11,5 miliarde de lei vechi la RAJDP Vâlcea, ca pe un mare record. Îi precizăm domnului Constantin Rădulescu că RAJDP Vâlcea, pe vremea când în fruntea judeţului era o conducere liberală, a avut în anul 2015 un profit brut de peste 20 de miliarde de lei vechi, iar în anul 2016 profitul brut a fost de peste 14 miliarde lei vechi, înregistrându-se o scădere odată cu venirea echipei PSD-iste la conducerea judeţului. Scăderea profitului brut a continuat cu anul 2017 la 11,6 miliarde lei vechi şi, aşa cum reiese din declaraţia de presă, a ajuns la cea mai mică valoare din ultimii ani.
Domnul Constantin Rădulescu mai precizează că «la preluarea mandatului am găsit Regia într-o situaţie extrem de complicată, am reuşit să o redresăm şi, mai mult decât atât, să o facem profitabilă şi capabilă să realizeze cifre record ca şi profit brut». Sunt afirmaţii delirante şi iresponsabile, având în vedere anul 2014, când judeţul avea conducere PSD-istă, RAJDP Vâlcea a avut o pierdere uriaşă, de peste 41 de miliarde lei vechi, iar de anul următor 2015, cu conducerea liberală a judeţului, regia a avut un profit brut de peste 20 de miliarde lei vechi.
Prin aceste declaraţii, domnul Constantin Rădulescu se face încă o dată de râs în faţa vâlcenilor, dovedind că nu are cunoştinţe minime economice şi că îşi merită din plin eticheta de absolvent la barieră”, susţine PNL Vâlcea într-un comunicat de presă.

Constantin Rădulescu: RAJDP Vâlcea depăşeşte estimările profitului pe anul 2018!
Conform lui Constantin Rădulescu: „Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Vâlcea realizează, în anul 2018, un profit brut de peste 11,5 miliarde lei vechi, depăşind astfel estimările făcute. Acest fapt nu poate decât să ne bucure, fiindcă ne demonstrează că au fost luate cele mai bune decizii pentru eficientizarea activităţii acesteia, iar în doi ani şi jumătate de la preluarea mandatului, când am găsit Regia într-o situaţie extrem de complicată, am reuşit să o redresăm şi, mai mult decât atât, să o facem profitabilă şi capabilă să realizeze cifre record ca şi profit brut.
Am făcut asta alături de colegii mei – actuala echipă a Consiliului Judeţean Vâlcea – şi de toţi cei care lucrează pentru ca drumurile judeţene să se prezinte într-o stare bună şi chiar foarte bună. Printr-o strategie ofensivă, care a presupus participarea şi câştigarea mai multor licitaţii pentru obiective finanţate cu fonduri europene sau guvernamentale, avem astăzi în proceduri de achiziţie, staţie de asfalt, utilaje noi, dar, cel mai important, avem siguranţa locurilor de muncă pentru oameni, perspective de dezvoltare şi profiturile financiare prezentate”, a opinat preşedintele CJ Vâlcea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ